fbpx

Rólunk

Tapasztalt és precíz csapatunk segítségével szabaduljon meg a takarítással járó gondoktól. Az eredményes munkavégzéshez elengedhetetlen a tiszta és finom illatú környezet. Tudjuk jól, hogy nehéz megbízható és jól dolgozó takarító csapatot találni, éppen ezért elsődleges célunknak azt tűztük ki, hogy alapos és lelkiismeretes munkánkkal elnyerjük ügyfeleink bizalmát. Ennek érdekében, nemcsak hogy figyelmesen dolgozunk, de kizárólag jó minőségű takarítószereket és eszközöket használunk, amelyeket természetesen mi biztosítunk.

Az elmúlt években nagyon sokrétű tapasztalatra tettünk szert: állami cégek, nemzetközi vállalatok, neves autószervizek is megtiszteltek már bizalmukkal. Tapasztalatot szereztünk raktárak, autószerelő műhelyek, nagyobb épületek és lépcsőházak takarításában, építkezés és felújítás utáni nagytakarításokban is.

Elsődleges profilunk azonban az irodahelyiségek takarítása az Önnek megfelelő gyakorisággal. Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, mely során nemcsak az épület adottságait mérjük fel, de igyekszünk minden felmerülő igénynek, kérésnek eleget tenni és ezek alapján szerződést kötni Önnel. Számlaképes vállalkozásunk örömmel várja a megkeresését.

Munkavégzés helye: Budapest és vonzáskörzete.

Miért válasszon minket?

Azért, mert…

  • célunk a 100%-os elégedettség. Olyan precízen dolgozunk, mintha magunknak takarítanánk
  • a csapatunk lendületes, megbízható és tapasztalt
  • ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk
  • minőségi eszközökkel és takarítószerekkel dolgozunk, amiért további pluszköltséget nem számítunk fel
  • támogatjuk a szelektív hulladékgyűjtést
  • különösen ügyelünk az egészségügyi előírások betartására, ezért a világjárvány idején kizárólag védőfelszerelésben dolgozunk

Ajánlatkérés